Zlepšovanie procesov - Krišťák, Jozef
Rozdelenie aktivít podniku na udržiavacie a zlepšovacie. Zlepšovanie podnikových procesov. Tri základné prístupy - kontinuálne zlepšovanie procesov, radikálne zlepšovanie procesov, evolučné zmeny. Prístup v japonských podnikoch - kaizen, v nemeckých podnikoch (KVP), v USA CIP alebo OIP. Popis a pochopenie základných princípov fungovania jednotlivých prístupov k zlepšovaniu. Porovnanie rozličných typov kaizen aktivít. Krúžky kvality. Zlepšovacie skupiny. Spracovanie nápadov.