Parciálna produktivita - Hromada, Juraj
Keď je produktivita vyjadrená ako výstup podelený jedným typom vstupu, ako napr. výstup podelený prácou, miera sa uvádza ako "parciálna produktivita". Hodnotenie produktivity individuálnych zdrojov. Parciálne produktivity a ich vyjadrenie. Meranie parciálnej produktivity. Multifaktorová produktivita (MFP). Parciálna produktivita v praxi.