Zásadný míľnik vo vývoji japonskej obchodnej politiky - Smiešny, Jaroslav
Krátka história slovensko-japonských hospodárskych vzťahov. Presunutie dvojstranej dohody na leto 2002. Hlavný kandidáti na uzavretie dohody o voľnom obchode s Japonskom. Zásadné zmeny japonskej obchodnej politiky.