Maloobchodné ceny pohonných látok v SR za rok 2001 - Kopřiva, Juraj, ml
Vývoj ceny pohonných látok v roku 2001 na Slovensku v nadväznosti na svetové ceny. Vývoj kurzu SKK/USD v roku 2001. Základné maloobchodné ceny v sieti čerpacích staníc Slovnaft a Slovnaft Benzinol za rok 2001.