<The> Results of the research project NAZV on the methodology of application of EU farm typology in the Czech Republic - Hanibal, Josef
Detailný klasifikačný systém a typológia poľnohospodárskych podnikov a fariem je využívaná v EÚ pre účely hodnotenia štruktúr poľnohospodárskych podnikov a ich hospodárskych výsledkov. Aplikovanie tejto typológie je záväzné pre členské štáty EU. Overenie tejto metodiky v ČR. Prezentovanie základných princípov tejto typológie EU a výsledky riešenia výskumného projektu.