Analysis of agricultural incomes diversification in the framework of the IDARA project in the Czech Republic - Jelínek, Ladislav
Proces diverzifikácie poľnohospodárskych príjmov v ČR. Diverzifikácia v poľnohospodárstve je jednou z častí výskumného projektu IDARA. Cieľom tohto projektu je identifikovať a popísať hlavné problémy v poľnohospodárstve a vidieckych oblastiach v krajinách strednej a východnej Európy, ktoré sa uchádzajú o členstvo v EÚ a zároveň navrhnúť vhodné stratégie pre jej rozvoj. Východzie predpoklady pre analýzu diverzifikácie a následné získané výsledky porovnané s úvodnými predpokladmi.