Podstata jazykovej komunikácie - Findra, Ján
Sociálna komunikácia ako základ jazykovej komunikácie. Vymedzenie pojmu jazyková komunikácia. Jazyk ako nástroj na tvorenie, vyjadrovanie a odovzdávanie myšlienkových obsahov. Jazykový prejav. Znakové systémy jazyka.