Príprava ekonomickej reformy a Slovensko v rokoch 1963-1967 - Londák, Miroslav
Príprava ekonomickej reformy v Československu v polovici 60. rokov a jej niekoľko fáz. Miesto Slovenska v tejto príprave ekonomickej reformy.