Komentár k zmenám zákona o daniach z príjmov - Borodovčák, Michal
NR SR prijala zákon č. 561/2001 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Rozhodujúca časť zmien zákona o daniach z príjmov nadobudne účinnosť dňom 1. januára 2002.