Účtovná závierka v nezárobkových a neziskových organizáciách v roku 2001 - Laszová, Viera
Účtovnú závierku pre účtovné jednotky pôsobiace v nezárobkovom a neziskovom sektore upravuje zákon č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení zákona č. 272/1996 Z.z., zákona č. 173/1998 Z.z., zákona č. 336/1999 Z.z. a zákona č. 483/2001 Z.z. Vymedzenie nezárobkových organizácií podľa uvedených zákonov.