Vzťah ekonómie a práva v procese transformácie - Stanek, Dušan
Interpretácia vzťahu ekonómie a práva prostredníctvom kategórie vlastníctva. Vlastníctvo ako všeobecne chápaná kategória. Vlastníctvo ako právna a ekonomická kategória. Vlastníctvo v transformačnom procese.