Liberalizácia cien, jej právne a ekonomické aspekty v podmienkach fungujúceho trhového hospodárstva SR - Oláh, Michal
Právna základňa pre tvorbu trhových a regulovaných cien. Odstránenie prirážok tvorby trhových cien. Cieľ a zmysel liberalizácie cien. Skúsenosti z reformy cenového systému. Kontinuita a stabilizácia právnych noriem. Súvisiaca a všeobecná legislatíva nadväzujúca na cenovú legislatívu. Ekonomické aspekty cien a ich pôsobenie.