Banková regulácia a bankový dohľad - Miháliková, Anna
Názory na formu zastrešenia bankového dohľadu v Európskej únii. Zástancovia a odporcovia regulácie bankového systému. Právna úprava bankového dohľadu. Regulácia a bankový dohľad v Slovenskej republike.