Euro a Slovensko - Marenčík, Miroslav
Asociácia bánk a NBS - príprava verejnosti a bánk na zavedenie spoločnej meny - eura- od 1.1.2002 v členských krajinách EMÚ. Odporúčania pre komerčné banky v procese prípravy zavedenia eura: informovanie verejnosti, príprava na konverziu účtov vedených v národných menách, príprava na dodávky bezhotovostného eura do banky.