Vývoj úverového portfólia v rokoch 1993-2000 - Preisinger, Dušan
Analýza vývoja úverového portfólia v rokoch 1993-2000 s dôrazom na jeho rizikovú štruktúru a stručné posúdenie jeho vplyvu na ekonomickú pozíciu bankového sektora. Údaje o celom úverovom portfóliu bankového sektora SR podľa odvetvového členenia, časovej a rizikovej štruktúry. Pokračovanie v č. 2/2002.