Transformácia poisťovníctva - Čejková, Viktória
Koncom roka 2001 sa konala medzinárodná konferencia, ktorú zorganizovala Národohospodárska fakulta EU v Bratislave. Cieľom konferencie bolo prezentovať výsledky výskumu a hospodárskej praxe poisťovníctva v podmienkach SR a ČR.