Poľnohospodársky podnik a spotrebná daň z minerálnych olejov - Ščevovichova, Monika
Pohľad na jednotlivé ustanovenia zákona č. 582/2001 Z.z. o spotrebnej dani z minerálnych olejov, ktoré sa bezprostredne týkajú len poľnohospodárov. Postup pri registrácií užívateľského podniku a pri nákupe farebnej motorovej nafty. Povinnosti pre uživateľský subjekt. Sankcie pri porušení zákona. Právomoci Colného úradu pri výkone zákona. Spôsoby uplatnenia si nároku na vrátenie spotrebnej dane z motorovej nafty - príklady.