Multidimenzionální pojetí konkurenční výhody aneb konkurenceschopnost nelze stavět na jednotlivostech - Lošťáková, Hana
Nový prístup k vytváraniu konkurenčnej výhody, jej ponímanie ako multidimenzionálnu konkurenčnú výhodu. Vytváranie integrovanej konkurenčnej výhody. Koncepcie mnohorozmernej konkurenčnej výhody.