Zhluková analýza ako jedna z metód vyhodnocovania výsledkov z výskumu - Kusá, Alena
Vyhodnocovanie marketingového výskumu potrieb, želaní a nákupného rozhodovania sa pre kúpu nábytku. Výber vhodných metód vyhodnocovania. Prezentácia jednej z metód - zhluková analýza. Vyhodnotenie výsledkov zhlukovej analýzy tzv. Wardovou metódou.