Strategické smerovanie slovenského hotelierstva na prahu 21. storočia - Šedivá, Zuzana
Podmienky, v ktorých pôsobí slovenské hotelierstvo. Trendy rozvoja hotelierstva. Kvalita poskytovaných služieb. Vstup moderných technológií do hotelov.