Strategická úloha hotelierov v rozvoji cestovného ruchu - Malachovský, Andrej
Poukázanie na nezastupiteľnú úlohu hotelierov v rozvoji vnútorného cestovného ruchu na Slovensku. Úlohy hotelierov na úrovni podnikov a regiónov. Poslanie hotelierov v rozvoji cestovného ruchu v štáte.