Dopyt po cestovnom ruchu v historických mestách na Slovensku - Kmeco, Ľubomír
Zisťovanie rozdielnosti motivácie a názorov návštevníkov na rôzne služby poskytované v malých a veľkých mestách. Charakteristika vzorky návštevníkov. Intenzita návštevnosti, sezónnosť a dĺžka pobytu. Motivácia návštevnosti. Hodnotenie supraštruktúry cestovného ruchu. Hodnotenie infraštruktúry CR. Spokojnosť návštevníkov v pobytovom meste.