Úroveň využívania špeciálnej inteligencie hotelovými manažérmi v Chorvátsku - Brajdič, Igor
Štúdium metód, ktoré sa používajú v chorvátskom cestovnom ruchu a hotelierstve v najbežnejších problémových situáciách. Charakteristika všeobecnej a špeciálnej inteligencie. Vzťah medzi typmi rozhodnutí, problémovými situáciami, úrovňou manažmentu a jednotlivými kategóriami inteligencie. Empirické štúdie metód riešenia problémových situácií z hľadiska všeobecnej a špeciálnej inteligencie. Charakteristika vzorky a metódy výskumu. Záver.