Stratégie rozvoja cestovného ruchu v krajinách strednej Európy - Gúčik, Marián
Závery a odporúčania, ktoré vyplynuli z rokovania 8. medzinárodnej konferencie na tému Stratégie rozvoja cestovného ruchu v krajinách strednej Európy, ktorá sa konala v dňcoh 16. a 17. októbra 2001 v Prahe.