Recesia - nová etapa vo vývoji medzinárodného cestovného ruchu? - Čuka, Peter
Scenár vývoja medzinárodného cestovného ruchu po 11. septembri 2001. Zhrnutie doterajšieho pohľadu na historicko-geografickú etapizáciu fenoménu cestovného ruchu do 11. septembra 2001 a náčrt možných vplyvov na medzinárodný cestovný ruch po teroristických útokoch v USA.