Makroekonomický vývoj očami SRA
Úryvok z analýzy makroekonomického vývoja, ktorú realizovala Slovenská ratingová agentúra. Zvýšený domáci a zahraničný dopyt, štruktúra tvorby HDP, výkonnosť slovenskej ekonomiky, kúpna sila obyvateľstva, cennová úroveň.