Prehľad platných výnosov MPSR a MZSR, ktorými sa vydávajú, dopĺňajú a menia časti Potravinového kódexu SR - k 15. decembru 2001
Prehľad platných výnosov MPSR a MZSR, ktorými sa vydávajú, dopĺňajú a menia časti Potravinového kódexu SR k 15. decembru 2001. Dokončenie v ďalšom čísle Slovenského výberu.