Tvorca predajného miesta? Tréner? Zabávač...? - Haselhoff, Bernd
Nemeckí odborníci hľadajú "obraz" merchandisera. Ľudský faktor v merchandisingu. Predpoklady na prácu v merchandisingu. Požiadavky na profil merchandisera - ako podnikového poradcu, ako tvorcu predajného miesta, ako predavača, ako zabávača. Jeho firemná zodpovednosť.