Iba spokojný zákazník sa vráti - Adamková, Hana, 1969-
Cielené poznanie a pochopenie zákazníka. Podstatné faktory pre riadenie vzťahov so zákazníkom. Využitie kvantitatívnych alebo kvalitatívnych metód na získanie informácií od zákazníka.