Nákup na splátky součástí zákaznických služeb
Na českom trhu dochádza ku spojeniu najvýznamnejšej spoločnosti splátkového predaja a najväčšieho obchodného reťazca - vo veľkoobchodných centrách Makro sú umiestnené úverové stánky GE Capital Multiservis.