Verejné obstarávanie v podmienkach Slovenskej republiky - Vavríková, Andrea
Vývoj verejného obstarávania na území Slovenskej republiky v 20. storočí. Špecifiká výberu zmluvného partnera v procese verejného obstarávania. Metódy verejného obstarávania. Prostredie verejného nákupu.