Promyšlená distribuce šetří náklady
Pre firmy (hlavne stavebné), ktoré distribujú svoju produkciu plošne, tvorí logistika základný kameň konkurencieschopnosti na trhu. Aké sú požiadavky maloobchodu na elektronickú evidenciu pohybu tovaru.