Respektovat požadavky uživatele maloobchodní informační systém pod drobnohledem - Frouz, Jan
Ako predložiť výsledky maloobchodného informačného systému užívateľovi v zrozumiteľnej forme. Čo obsahujú zostavy. Prístupnosť všetkých zostáv všade tam kde sa pracuje s dátami. Čo je dátový sklad. Prezentácia dát v dátovom sklade.