Nezamestnanosť z pohľadu práva sociálneho zabezpečenia - Matlák, Ján
Platenie príspevku na poistenie v nezamestnanosti. Podpora v nezamestnanosti. Evidovaný nezamestnaný a dávky nemocenského poistenia.