Kariérová efektívnosť, jeden z predpokladov úspešnosti organizácie - Lubelec, Libor
Získavanie a udržanie si kvalitných, vysokovýkonných pracovníkov je predpokladom úspešnosti organizácie. Silný vplyv na zotrvanie pracovníka v organizácii má kariérová efektívnosť organizácie. Individuálne vnímanie kariérovej efektívnosti. Personalista a jeho miesto v kariérovom manažmente. Organizačné predpoklady kariérového rozvoja. Priame a nepriame faktory kariérovej efektívnosti organizácie.