Nezamestnanosť a nekvalifikovaná pracovná sila - Senderáková, Lucia
Analýza vývoja a štruktúry nezamestnaných pre lepšie posúdenie ich možností uplatnenia sa na trhu práce. Evidované nezamestnané osoby. Vzdelanostná štruktúra. Štruktúra podľa veku a vzdelania. Štruktúra podľa doby evidencie a vzdelania. Stav za roky 1998-2000.