Trvalo sa obracajúce zásoby sú traumou podnikovej sféry - Dančo, Jozef
Ako vznikli tzv. úvery na TOZ (trvalo sa obracajúce zásoby). Hľadiská zásadného riešenia tzv. úverov na TOZ. Neúčelné riešenie Konsolidačnej banky - namiesto konsolidácie kšeftovanie. Je riešením Fond obnovy? Iné riešenie - voľnú ruku podnikom.