Migračné toky v procese európskej integrácie - Rievajová, Eva
Prínosy, náklady a bariéry mobility a migrácie. Migračné toky v SR. Možné alternatívy politiky voľného pohybu pracovných síl po rozšírení Európskej únie. Tabuľky: Hlavné zdrojové štáty zahraničnej migrácie (počet prisťahovaných). Projekcia migrácie zo SVE do EÚ. Potenciálna migrácia zo SR do zahraničia podľa vybraných kategórií pracovníkov. Objem vnútorného sťahovania. Prírastok a počet obyvateľov v krajoch SR v roku 1999.