Informačné systémy v manažmente marketingu: Špecializované programy - Bartl, Jaroslav
Špeciálne informačné programové produkty MMIS. Telemarketing, Telesales, Call center. Vedenie kampane. Pozorovanie potenciálnych zákazníkov. Zoznamy hovorov. Štruktúrované dopytovanie. Zápis, prehľady. Riadenie predaja. Marketing. Marketingová encyklopédia. Služby zákazníkom. Analýzy a rozbory. synchronizácia dielčich databáz obchodných zástupcov.