Nájomná zmluva medzi podnikateľskými subjektami - Pauličková, Alena
Náležitosti nájomnej zmluvy. Práva a povinnosti zmluvných strán. Zodpovednosť za porušenie nájomnej zmluvy. Zánik nájomnej zmluvy. Odstúpenie od zmluvy nájomcom. Odstúpenie od zmluvy prenajímateľom.