Štátna pomoc rozvoju regiónov formou investičných stimulov - Dugovičová, Katarína
S účinnosťou od 1. januára 2002 schválila NR SR zákon o investičných stimuloch, ktorý upravuje podmienky poskytovania individuálnej štátnej pomoci na rozvoj regiónov. Náležitosti žiadosti o poskytnutie investičných stimulov. Úľavy na dani pre príjemcov investičných stimulov. Príspevok na vytvorenie nového pracovného miesta. Príspevok na rekvalifikáciu zamestnancov.