Zákon č. 263/1999 Z.z. zo 14. septembra 1999 o verejnom obstarávaní ...
Úplné znenie zákona č. 263/1999 Z.z. zo 14. septembra 1999 o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. .../2001 Z.z. z 29. novembra 2001.