Komentár k zákonu č. 493/2001 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o správe daní a poplatkov
Komentár k zákonu č. 493/2001 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o správe daní a poplatkov. Tento zákon, ktorý predstavuje 17. novelu zákona o správe daní a poplatkov nadobudol účinnosť od 1. decembra 2001.