Zákon Slovenskej národnej rady z 30. septembra 1992 č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov ...
Úplné znenie zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších zákonov a zákona č. 493/2001 Z.z.