Poznámky k Charte základných práv Európskej únie - Sander, Gerald G.
Vznik Charty základných práv. Uznanie základných práv Európskym súdnym dvorom (ESD). Dôvody vytvorenia Charty základných práv. Obsah Charty - jej oprávnené a povinné subjekty. Kritické poznámky k Charte.