Výkonové charakteristiky vo vysokoškolskom vzdelávaní - Rais, Ivan
Niektoré otázky súvisiace s kvantifikáciou výkonových charakteristík vysokoškolských ustanovizní. Chápanie výkonu ako súhrnného ukazovateľa, ktorý činnosť školy prejavuje navonok a ktorý sa preto môže využiť na porovnávacie hodnotenie činnosti rozličných vzdelávacích subjektov. Pojem výkon. Vzdelávací výkon. Ukazovatele výkonu. Pomerové výkonové veličiny. Vzájomný pomer výkonov v externej a dennej forme štúdia.