Daň z príjmov sa po novele vybrala správnym smerom - Kocián, Ľudovít
Novela zákona o daniach z príjmov č. 561/2001 Z.z. Novela zákona prinesie nasledujúce zmeny. Podmienka na oslobodenie od dane z predaja bytu. Príjem z predaja bytu. Zníženie daňových sadzieb. Paušálna daň. Zníženie daňovej sadzby právnických osôb.