Akčný plán Rady a Komisie o uplatňovaní ustanovení Amsterdamskej zmluvy týkajúcich sa priestoru slobody, bezpečnosti a práva - Gustafíková, Yvona
Vymedzenie priestoru slobody, bezpečnosti a práva medzi členskými štátmi EU. Vzťahy s tretími krajinami a medzinárodnými organizáciami. Štruktúra práce v oblasti justície a vnútorných vecí. Výberové kritériá pre priority. Politiky súvisiace s voľným pohybom osôb. Policajná spolupráca a spolupráca medzi súdmi v trestných veciach.