Účtovná závierka v jednoduchom účtovníctve - Ninčáková, Božena
Právna úprava účtovnej závierky. Vymedzenie základných pojmov. Príprava a zostavovanie účtovnej závierky. Inventúra a inventarizácia. Uzávierkové operácie. Zostavenie výkazov.