Osoby zárobkovo činné v cudzine a odvody poistného - Brnová, Miroslava
Zdaňovanie príjmov osôb, ktoré vykonávajú svoju činnosť v zahraničí ako závislé osoby, teda osoby poberajúce príjmy zo závislej činnosti, a to z pohľadu zákona o daniach z príjmov a medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia a tiež odvodmi poistného, ktoré sú tieto osoby povinné odvádzať. Určenie daňovej rezidencie. Vzory vyplnených tlačív.